src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

WeFrame – cum am început să facem tablouri canvas

tablouri canvas de la weframe

Începuturile tablourilor canvas și weframe.ro

Tablourile canvas nu sunt o noutate în mediul online. După un studiu amănuntit se pare că aceste au apărut atunci când s-a întâlnit plotterul cu designul de interior, așa că nu a fost chiar prima noastră idee de a face un magazin online dedicat.
Încet-încet, am observat că acest serviciu, de print al tablourilor pe material tip canvas, a început să pună mai mult accent pe latura artistică, nu doar o multitudine de imagini din care să îți alegi ci și să încercă să creezi o legatură cu viitorul posesor, ceea ce ne-a adus cel mai mare interes. Și de aici nu a mai fost mult pana la weframe.ro!

Ne-am dorit sa facem lucrurile putin altfel decât există deja pe Marele Internet, de aceea, pentru a aduce un plus de valoare inițiativei, ne-am gândit să facem o selecție a unor imagini deosebite, care pot exprima mai mult decât orice alt obiect de decor pe care îl ai în jurul tău și în care să te poți regăsi în totalitate.
Apoi o structură și clasificare a categoriilor pentru a te ajuta să duci la bun sfârșit căutarea, după ce ai ajuns pe weframe.ro, site-ul dedicat tablourilor pe pânză.

cum am inceput

Deoarece noi oamenii suntem ființe care se bazează foarte mult pe stimulii vizuali, prin natura noastră, analizăm orice încăpere în care intrăm pentru a înțelege ce ne așteaptă.
Ce fel de om lucrează aici? Avem poate interese comune?
Este un individ lipsit de gust sau poate unul educat care apreciază lucrurile de calitate?

Din fericire, acestor întrebări le poți găsi repede răspunsul, în doar câteva secunde, înainte ca tu să apuci măcar să deschizi gura, cu ajutorul tablourilor canvas.
Așa că trebuie să ai grija ca biroul sau casa ta să fie decorate cum trebuie.

La această parte credem că ne pricepem cel mai bine, să intuim ce ai nevoie, să îți arătăm exact toate variantele.
Ca să te putem ajuta, un prim pas foarte important în alegerea tabloului canvas potrivit pentru tine, e să decizi unde vrei să-l expui și ce anume ai vrea să transmită despre tine. Dupa cum am demonstrat, tabloul va face o impresie în primele secunde ale vizitei și este important ca el să facă impresia corectă.

Așadar, ca si concluzie a noastră, pentru a ajunge la publicul țintă și pentru a face ca acesta să-și amintească brandul nostru, este important ca modelele de tablouri canvas să se remarce din multitudinea tablourilor de pe piață, atât din punct de vedere estetic, cât și al calității acestuia.

Să știm cum să exploatăm fiecare dintre aceste instrumente într-un mod strategic și orientat, este cu adevărat util pentru weframe.ro, deoarece ne dorim în continuare să captăm atenția și să ne diferențiem de concurență.