src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

Tablouri canvas in culori calde sau culori reci? Ce sa alegi in functie de design-ul casei

Tablouri canvas

Indiferent de stilul pe care l-ai adoptat in design-ul casei tale, un factor extrem de important este reprezentat de cromatica aleasa.  Decizia pe care urmeaza sa o faci va avea un impact major asupra intregului design. Aceasta este si explicatia pentru care alegerea culorilor pentru locuinta este una dintre cele mai dificile decizii.

Unele persoane iubesc stilul simplu, fara prea multe culori, pe cand altele nu-si pot imagina viata fara ele. Indiferent de categoria din care faci parte, in acest articol regasesti sfaturi practice despre tabloul pe care urmeaza sa il achizitionezi, astfel incat sa se potriveasca perfect locuintei si gusturilor tale.

Alegerea tablourilor canvas in functie de culoarea peretilor

Daca peretii din living-ul tau au o culoare neutra, ii poti accesoriza cu tablouri canvas in culori calde, de preferat abstracte. In magazinul nostru online gasesti o gama variata de modele din care poti alege, in functie de preferintele tale. Recomandam tablourile canvas abstracte pentru ca aceste contin o explozie de nuante si poti crea combinatii interesante pentru living-ul tau. Daca totusi arta abstracta este prea mult pentru tine, poti opta pentru un tablou canvas personalizat cu o fotografie draga, alaturi de familie.

Trebuie sa stii ca un tablou ales cu grija poate transforma orice incapere intr-o adevarata oaza de relaxare si o explozie de energie.

Stilul industrial si tablourile canvas in culori reci

Stilul industrial se caracterizeaza prin piese de mobilier din lemn, metal sau otel. Daca preferi un pat din fier forjat sau din lemn, in detrimentul unuia tapitat, in culori puternice, atunci cu siguranta stilul industrial ar fi potrivit pentru decorarea locuintei tale. In cazul acesta, pentru un plus de originalitate, poti alege sa iti decorezi peretii cu tablouri canvas in culori reci. Poti opta, de asemenea, pentru cele absracte, care pot completa atat stilul clasic despre care am vorbit anterior, cat si stilul industrial.

Tablouri canvas in culori calde sau culori reci?

Singurul care poate raspunde la aceasta intrebare esti doar tu. Alege sa iei deciziile in functie de propriile dorinte si cu siguranta vei obtine un rezultat pe placul tau!

La acest capitol, da-ti frau liber imaginatiei si ghideaza-te dupa propriul gust. Regulile privind alegerea tablourilor canvas si integrarea acestora sunt numeroase, insa totul este relativ. Trebuie sa pui in prim plan gusturile tale, astfel incat culorile alese sa te ajute sa te relaxezi si sa te simti acasa.