Care este comanda minima?

Nu exista comandă minima. Suma totală se refera întotdeauna la valoarea totala a produselor din cos („Total”).

Cat timp dureaza sa primesc tabloul meu canvas personalizat? 

Din momentul in care veti confirma comanda, (daca ati ales sa primiti simulari ale tabloului, dupa ce veti confirma simularile), comanda va ajunge la dumneavoastra in 24-48 ore lucratoare. 

Pot modifica o comandă deja facuta?

În cazul în care doriți să aduceți o modificare comenzii deja efectuate, este necesara o solicitare scrisă, pe adresa noastra de mail contact@weframe.ro cu detaliile pe care le-ați primit la confirmarea comenzii și modificările dvs.

Solicitarea trebuie trimisa in cel mai scurt timp, deoarece în cazul în care produsele personalizabile au fost deja terminate, se va factura și costul pentru refacerea lor.

Cum pot anula o comanda confirmată?

Puteți anula o comandă deja făcută doar dacă nu a fost procesată.

Este necesar să trimiteți o solicitare pe adresa de mail de la care ați primit confirmarea, împreuna cu detaliile comenzii pe care doriti să o anulați, specificând nume produs, nr. de comanda și data în care aceasta a fost facută.

Cum se proceseaza comenzile?

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fară a se depasi o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau pana la 5 zile în cazul altora – de exemplu, produsele din categoria hand-made necesita o perioada mai lunga de timp pentru procesare față de alte categorii.

Pot comanda și altfel decat online?

Comenzile se primesc și direct pe mail. Trebuie doar să alegi de pe site produsul dorit, să notezi codul și cantitatea și sa ne trimiti un email pe contact@weframe.ro, iar noi vom confirma primirea comenzii tale in cel mai scurt timp.

Comanda se mai poate face și telefonic. Numarul de telefon la care ne poti contacta este +40 0733.425.947, și se poate apela în intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni până vineri.

Pot să trimit cadoul direct la destinatar?

Cu siguranță! Putem trimite orice cadou direct la destinatar. Tot ce trebuie să faceți este să efectuati plata prin transfer bancar, pentru ca destinatarul să nu mai platească absolut nimic.