src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

Idei inspirate de amenajare pentru biroul de acasa

Idei inspirate de amenajare pentru biroul de acasa

In contextul pandemiei de Covid-19, lucrul remote a devenit o necesitate, astfel ca biroul clasic s-a mutat acasa. Cel mai probabil la inceput ai crezut ca va fi ceva temporar, insa se apare ca schimbarea de moment s-a transformat intr-una pe termen lung. In acest sens, identificarea unui spatiu potrivit in locuinta ta pentru amplasarea biroului s-a dovedit a fi un prim task pentru noul mod de lucru.

De-a lungul acestei perioade, din ce in ce mai multi angajatori au ajuns la concluzia ca munca de acasa genereaza o multime de beneficii, atat pentru business-ul lor, cat si pentru echipa. Drept urmare, daca iti doresti ca spatiul de lucru din locuinta ta sa iti ofere confort, dar si inspiratie, trebuie sa citesti acest articol pana la final! Vei descoperi cateva idei inspirate in adevaratul sens al cuvantului!

Biroul de acasa – elemente care iti vor spori productivitatea

Printre principalele probleme cu care se confrunta cei care lucreaza remote se numara diminuarea sau chiar lipsa productivitatii. Asa ca, nu trebuie sa pierzi vremea si sa identifici cateva solutii pentru sporirea nivelului de productivitate.

Tablourile canvas – nu doar un element de decor, ci o sursa de motivatie

Intr-adevar, tablourile canvas pot infrumuseta orice decor, insa ele nu au doar acest rol. De exemplu, tablourile canvas motivationale pot reprezenta o adevarata sursa de inspiratie. Un tablou care contine un citat te va putea motiva suficient astfel incat sa-ti poti duce task-urile la bun sfarsit. Sau poate un peisaj splendid din natura, care sa te transpuna in vacanta, este cheia spre finalizarea unei zile productive. In concluzie, un tablou canvas bine ales poate schimba radical design-ul spatiului tau de lucru.

Piese de mobilier care sa iti ofere confort

Un scaun de birou confortabil este ideal atunci cand activitatea ta profesionala se desfasoara de acasa. Drept urmare, este indicat sa investesti in astfel de piese de mobilier pentru a te bucura de confort sporit pe termen lung. Atentie, insa! Nu te raporta doar la nivelul de confort pe care ti-l ofera scaunul de birou, ci si la modul in care se integreaza in decorul deja format.

Plante naturale  care te transpun intr-un decor relaxant

Culoarea verde a fost asociata intotdeauna cu productivitatea, creativitatea si prosperitatea. Conform studiilor, oamenii care isi desfasoara activitatea intr-un loc amenajat cu multe plante sunt mult mai relaxati si productivi.

Alte sfaturi importante

Daca lucrezi de acasa, dar nu dai randament suficient, ti-am pregatit o lista cu cateva sfaturi care iti pot fi de folos:

  • Delimiteaza spatiul de lucru cu cel de relaxare. In caz contrar, pot fi o multime de lucruri care te distrag;
  • Mentine-ti ordine pe birou. Cu cat este mai multa dezordine in jurul tau, cu atat iti va fi tot mai greu sa te concentrezi asupra task-urilor.
Discută cu cineva
Salut, te putem ajuta să alegi un tablou?