src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

Decorarea peretelui din living – Cele mai utile sfaturi

tablouri canvas personalizate

Livingul este camera in care petrecem cel mai mult timp cu familia si in care primim musafirii. Aici se discută lucrurile ‘’alea importante’’ se iau decizii, se dau veștile bune sau mai puțin bune, se vizioneaza filmele preferate sau chiar se tin cine romatice, dar intotdeauna se intampla lucruri importante si memorabile. Oricare ar fi motivul adunarii, este un loc plin de sentimete, vibratii și trairi, de aceea, livingul trebuie obligatoriu decorat in stil personal, sa te reprezinte si sa iti dea o stare de bine. Fie ca sunt dintr-o piesa, fie ca sunt multicanvas, dimensiuni mai mari sau mai mici, poti alege orice tema care te reprezinta.

Pentru a crea aspectul dorit, trebuie sa tii cont de cateva aspecte esentiale, dar evident, sa nu faci abstractie de creativitatea si stilul personal.

In acest articol iti vom prezenta modul in care poti decora peretii livingului, ce obiecte de decor sa folosesti si ce greseli sa eviti in tot acest proces.

Ce stil decorativ sa alegi

Toate elementele estetice dintr-o camera trebuie sa respeccte stilul de amenajere adoptat in restul incaperii. Astfel, asa ia naste regula conform careia ornamentele de pe perete trebuie sa fie in armonie cu culoarea mobilei si cu textilele. In continuare, regasesti cateva informatii despre fiecare stil decorativ pentru a-l putea identifica pe cel care ti se potriveste.

Stilul scandinav

Stilul scandinav a fost descoperit si apreciat incepand cu anii ’70, iar in prezent este adoptat atat de persoanele tinere, cat si de cele in varsta. O camera amenajata in stilul scandinav este o camera aeristia, fara prea multe piese de mobilier sau alte obiecte de decor. Cu toate acestea, se pot prelua elemente  si din alte stiluri precum: clasic sau industrial. Un element ce va ramane totusi, neschimbat este lemnul.

Stilul minimalist

Minimalismul este un stil de viata care se poate transpune si la nivelul decorului interior. Ca si aspect, este foarte asemanator cu cel scandinav si se remarca, in special, prin simplitate. Acest stil se potriveste, in special, persoanelor care considera ca un spatiu aeristi si luminos reprezinta secretul unei stari de spirit mai bune. Totodata, culorile folosite sunt cele neutre si deschise (bej, alb, maro, roz pal). In stilul minimalist nu exista culorile inchise sau cele stridente.

Stilul clasic

Acest stil este, cu siguranta, cel mai intalnit tip de amenajare din intreaga lume. Mobila este comuna, canapeaua dintr-un material de catifea sau piele, iar  textilele foarte placute la atingere.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui stil este ca vei putea gasi cu usurinta o multime de piese ce se pot integra in acest decor.

Tablouri pe care sa le alegi pentru decorarea peretelui din living

Dupa ce te-ai decis asupra stilulului pe care sa il adopti, poti sa treci la etapa urmatoare – decorartea peretilor. In acest sens, ai o multime de variante din care poti alege.  

Cel mai adesea, persoanele care au inceput sa decoreze, apeleaza la tablouri canvas personalizate pentru a se bucura de un living vesel, cu un plus de culoare. Temele alese sunt variate: animale, natura, flori, abstracte, etc. Daca iti doresti o camera de zi decorata in stil minimalist, atunci alegerea ideala este reprezentata de un tablou canvas minimalist.

Mai trebuie sa iei in considerare un singur lucru, care este destul de important si anume, ca intotdeauna tabloul tau din living este prima imagine cand ajungi acasa de la serviciu, dintr-o calatorie de afaceri sau chiar din vacanta si trebuie sa iti arate ca ai ajuns unde trebuie.
Tabloul din livingul casei tale trebuie ales cu grija pentru ca atunci cand deschizi usa sa simti bucuria si implinirea pentru ca ai ajuns acasa. Pe peretele tau poate fi masina preferata, imaginea de la nunta voastra sau chiar orasul pe care l-ai vizitat si nu il poti uita.
Cand simti bucuria in suflet, atunci poti fi multumit de alegerea facuta, pentru ca pe perete ai ceva ce te reprezinta, ce spune mai mult decat cuvintele si nu e doar ceva ce ‘’da bine’’.

Livingul – oricine poate spune fără a sta pe gânduri că este sufletul casei, locul în care se se strânge toată lumea, de la musafiri la membrii casei. Tocmai de asta se caută cu atâta patos tablouri living.
Aici se discută lucrurile ‘’alea importante’’ se iau decizii, se dau veștile bune sau mai puțin bune, se vizionează filmele preferate sau chiar se țin cine romatice, dar întotdeauna se întâmplă lucruri importante și memorabile.

Oricare ar fi motivul adunării, este un loc plin de sentimete, vibrații și trăiri, de aceea, livingul trebuie obligatoriu decorat în stil personal, să te reprezinte și să îți dea o stare de bine. Fie că sunt dintr-o piesă, fie că sunt multicanvas, dimensiuni mai mari sau mai mici, poți alege orice temă care te reprezintă: tablouri canvas abstract, tablouri canvas motivationale, tablouri canvas cu flori sau tablouri canvas cu animale.

Mai trebuie să iei în considerare un singur lucru, care este destul de important și anume,  ca întotdeauna tabloul tău din living este prima imagine când ajungi acasă de la serviciu, dintr-o calatorie de afaceri sau chiar din vacanță și trebuie să îți arate că ai ajuns unde trebuie.
Tabloul din livingul casei tale trebuie ales cu grijă pentru ca atunci când deschizi ușa să simți bucuria și împlinirea pentru că ai ajuns acasă. Pe peretele tău poate fi mașina preferată, imaginea de la nunta voastră sau chiar orașul pe care l-ai vizitat și nu îl poți uita.
Când simți bucuria în suflet, atunci poți fi mulțumit de alegerea făcută, pentru că pe perete ai ceva ce te reprezintă, ce spune mai mult decât cuvintele și nu e doar ceva ce ‘’dă bine’’.