src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

Cum să alegi tabloul canvas potrivit locuinței tale

tablou canvas harta lumii tablouri canvas weframe

Vrei să îți decorezi casa cu un tablou canvas și nu știi încă ce să alegi?

Te ajutăm cu idei pe care să le poți pune în aplicare atunci când dorești să îți decorezi locuința. Fie că tocmai te-ai mutat într-o casă nouă sau doar îți dorești să îți schimbi locuința, vrem să te ajutăm să faci alegerea potrivită.

Înainte de a începe acest șir de sfaturi, trebuie să spun asta: alege ceea ce îți place ție. Știu, e clișeic ceea ce spun, dar este extrem de important să alegi un tablou canvas la care să te întorci cu drag acasă.

Alege mărimea potrivită a tabloului

Lucrurile se complică dacă nu vei alege dimensiunea potrivită pentru tablou. Prea mare, sau prea mic nu este o situație prea fericită. Vrei să alegi exact ceea ce trebuie.

  • Tablou foarte mare: Acesta are peste 100cm. Fii sigur că această dimensiune va avea loc pe peretele tău. Acest tip de tablou va acapara, cu siguranță, atenția întregii camere.
  • Mare: Acest tablou are fix 100cm și este potrivit pentru a-l folosi ca piesă centrală sau pentru a-l așeza lângă 2 sau mai multe tablouri canvas mici
  • Mediu: Acesta are 70cm, și poate fi poziționat singur pe un perete, însă este ideal să fie grupat cu încă unul de aceeași dimensiune
  • Mic: Gândește-te la două coli A4 puse una lângă alta. Aproximativ aceasta e dimensiunea unui tablou mic. (50cm lungime). Acestea pot fi puse în general 3-4 bucăți cel puțin.

Alege tabloul în funcție de tema casei

Ți-ai decorat casa în jurul unei teme sau idei? Chiar dacă poate nu ai început cu această idee în minte, s-ar putea să observi că multe articole alese au la bază o temă.

Spre exemplu, o casă în care este un sentiment de “plajă”, va avea pereți deschiși la culoare, piese din lemn sau obiecte ce aparțin vieții marine.

Dacă vei încerca să păstrezi o temă în minte, la finalul zilei vei reuși să ecomisești bani prin faptul că nu te vei gândi decât la anumite obiecte și accesorii.

Sperăm ca aceste două sfaturi să se dovedească folositoare atunci când vrei să alegi un tablou canvas. Desigur, poți oricând să alegi și un tablou canvas personalizat, cu o poză la alegerea ta.

Mai multe idei poți găsi pe weframe.ro