src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

Cele mai inspirate cadouri de Paste in anul 2021

cadouri de paste

Pentru cei mai multi dintre noi, cei dragi reprezinta principala sursa de energie si suport. Tocmai de aceea, nu este deloc usor sa  gasesti un cadou de Paste care sa surprinda si cu ajutorul caruia sa-ti exprimi sentimentele fata de persoana draga. In cazul acesta, trebuie sa te focusezi asupra urmatoarelor aspecte:

  • Cadoul de Paste trebuie sa aiba impact emotional;
  • Trebuie sa fie util;
  • Trebuie sa fie reprezentativ pentru persoana careia i-l oferi;
  • Trebuie sa fie memorabil.

Ei bine, probabil acum te intrebi “ Ce cadou poate sa intruneasca toate aceste aspecte?” Raspunsul este simplu: Un tablou canvas personalizat poate avea impact emotional, poate fi util, memorabil si nu in ultimul rand, poate fi reprezentativ!

Nu este nevoie sa pierzi ore in sir prin magazine si mall-uri. Tot ce trebuie sa faci este sa identifici o poza reprezentativa, sa alegi dimensiunea si sa plasezi comanda online. Lasa-ti imaginatia sa zburde, iar intre timp, noi vom incerca sa te inspiram cu cateva modele de tablouri canvas, ideale pentru a fi oferite drept cadouri de Paste.

Cadou de Paste pentru  iubit

Cu siguranta i-ai oferit o multime de cadouri de-a lungul timpului, insa cu toate acestea, cauti in continuare sa il suprinzi. Pentru ca majoritatea barbatilor sunt pasionati de masini sau de propria masina, ii poti oferi un tablou canvas cu logo-ul autoturismului preferat.

3 tablou canvas logo BMW pe ploaie
tablou canvas logo BMW pe ploaie

Poate fi amplasat fie in camera lui, fie la birou, acolo unde isi petrece o mare parte din timp. In functie de locul unde va fi pozitionat, poti alege si dimensiunea tabloului.

Cadouri de Paste pentru copii

Cei mici sunt fascinati de tablourile colorate. Astfel, ii poti oferi un tablou canvas drept cadou de iepuras pe care sa il integreze in decorul camerei. In functie de preferinte sau de varsta micutului, poti alege un tablou canvas personalizat cu animalutul sau personajul preferat.

3 tablou canvas 1 12

Cadouri de Paste pentru femei

In cazul femeilor, poti opta pentru un tablou canvas minimal, care sa denote sensibilitate si eleganta. Femeile apreciaza intotdeauna cadourile practice. Asadar, cu siguranta un astfel de tablou va fi un cadou de Paste inspirat caruia ii va gasi un loc special in locuinta.

2 tablou canvas 6

Cadouri de Paste pentru barbati

2 tablou canvas 1 2

Carui barbat nu i-ar placea sa isi accesorizeze camera sau biroul cu un tablou care sa il reprezinte? Poti opta pentru un tablou cu planete, ca cel prezentat mai sus sau poti alege un alt model cu care crezi ca se poate identifica.

Asadar, identifica modelul potrivit si pregateste-te sa le vezi entuziasmul celor dragi atunci cand le vei oferi cel mai inspirat cadou de Paste. Ti-am pregatit o multime de modele cu care nu vei da gres, insa daca nimic nu te inspira, te asteptam cu propria imagine pe care sa o transformam intr-un tablou canvas demn de admirat.

Modele tablourilor regasite in magazinul nostru online sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni:

  • Mic – 35cm x 50 cm;
  • Mediu – 50 cm x 70 cm;
  • Mare – 70 cm x 100 cm;
  • Foarte mare – 85 cm x 120 cm.

Nu uita, daca in trecut doar cei mici erau rasfatati cu cadouri de Paste, acum si adultii le asteapta cu nerabdare. In aceasta perioada este important sa te gandesti si la tine! Ofera-ti un cadou de paste care sa imbunatateasca design-ul case si nu in ultimul rand, care sa fie sursa de inspiratie.