src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

Cele mai apreciate cadouri pentru tinerii casatoriti

Cadouri pentru tinerii casatoriti

Casatoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. In cazul in care tinerii realizeaza casatoria civila, in mod traditional, trebuie sa le oferi cadouri si nu bani. Provocarea cea mai mare apare abia acum. Ce cadouri le poti oferi tinerilor casatoriti? Daca nu ai nicio idee, cu siguranta iti vei gasi inspiratia in acest articol.

Cadouri pentru tinerii casatoriti din partea prietenilor

In general, prietenii sunt impartiti in doua tabere: Cei care prefera sa ofere cadouri amuzante si cei care sunt adeptii cadourilor practice. In cazul in care vrei sa fii diferit si sa oferi un cadou amuzant, dar in acelasi timp practic, iti recomandam tablourile personalizate canvas. Il poti transforma intr-un cadou amuzant daca optezi pentru un citat funny, reprezentativ sau pentru o poza haioasa. In acelasi timp, este un cadou practic pentru ca adesea, tinerii casatoriti locuiesc impreuna, deci il pot include cu usurinta in design-ul casei. Mai mult decat atat, este un dar memorabil deoarece il poti personaliza cu poza voastra, astfel incat tinerii casatoriti sa isi aduca aminte de tine ori de cate ori vor privi tabloul.

Daca inca nu stii ce tablou canvas sa alegi, te poti inspira din sutele de modele disponibile in magazinul nostru online.

Cadouri pentru tinerii casatoriti din partea nasilor

Pentru ca nasii sunt parintii spirituali ai tinerilor casatoriti, acestia trebuie sa opteze pentru un cadou cu adevarat inedit. Pentru nasii care vor sa ofere o mana de ajutor proaspetilor casatoriti, se pot orienta catre electrocasnice sau alte lucruri necesare intr-o locuinta. Un cuptor electric, o masina de spalat, o hota sau un espressor de cafea – toate acestea vor fi, cu siguranta, apreciate de fini.

Daca, insa, iti doresti sa mergi la sigur, ofera-le cadou o vacanta in doi!

Cadouri pentru tinerii casatoriti din partea parintilor

Adesea, parintii sunt cei mai ”darnici” atunci cand vine vorba de alegerea unui cadou. La fel ca si in cazul nasilor, acestia se orienteaza catre un cadou util, unul care sa le usureze munca tinerilor. In calitate de parinte, poti oferi cadou mirilor o masina de spalat vase moderna sau un uscator de haine. In general, cestea sunt unele dintre cele mai apreciate electrocasnice de catre tinerii casatoriti.

Asadar, cadoul pentru tinerii casatoriti trebuie foarte bine ales, astfel incat sa fie util, nu neparat sa iasa in evidenta. Totodata, este esential sa fie ambalat corespunzator pentru a se observa ca ai fost atent la detalii.