src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

Ce tablou să aleg pentru birou?

image

Birou… când vorbim despre el, cu toții ne gândim că este locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului sau putem spune chiar a vieții.


De la 9:00 la 18:00 sau, în cazul în care ai urmat cărările antreprenoriatului, poate chiar 20:00, 22:00, birou este sanctuarul în care se întâmplă lucruri.

De aceea, în acest caz nu putem lăsa lucrurile la voia întâmplării. Lucrurile trebuie să arate într-un anume fel și să fie cât se poate de perfecte.

În primul rand cum ne gândim să alegem tablourile din decor, încercând să îmbinăm ceeea ce dorim să spună despre noi cu ceea ce suntem.
Categoriile de pe site-ul weframe.ro te ajută cu siguranță, pentru că am creat colecția de tablouri motivaționale chiar cu gândul la birourile fără personalitate.

Poți să alegi între Steve Jobs sau Don Corleone, între Agentul 007 și Superman sau un simplu tablou canvas citat care te lasă să citești printre rânduri, în oricare dintre ele te regăsesti.
Tabloul cu leu sau tigru, dacă ești pasionat de artă și știi cine le-a făcut celebre poți avea și un Tablou Canvas Reinterpretare Monalisa sau Tablou Canvas Autoportret de Van Gogh.

Oricare ar fi alegerea ta, vei știi că este bună, în momentul în care începi să primești aprecieri sau priviri admirative deoarece ai însuflețit locul care este a doua casă pentru tine și ai reușit să îți pui amprenta asupra unui loc special.