src="https://www.facebook.com/tr?id=711642452932402&ev=PageView&noscript=1"

Cadouri nasi botez – Ofera-le cea mai frumoasa amintire

cadou nasi botez

Nasii sunt persoane foarte importante in viata oricarui micut. Tocmai de aceea, cadoul ales trebuie sa reprezinte recunostinta pe care parintii o au fata de acestia. Sprijinul oferit, sfaturile importante si grija pe care  nasii o poarta bebelusului trebuie sa fie rasplatite prin oferirea unui dar care sa reprezinte o aminitire frumoasa pentru o lunga perioada de timp. Altfel spus, atunci cand urmeaza sa alegi un cadou de multumire pentru nasii de botez trebuie sa te orientezi catre unul cu rol practic, dar totodata cu un impact emotional puternic. Pentru a-ti usura munca, incearca sa discuti discret cu acestia si sa afli ce anume si-ar dori. Daca acest lucru nu este posibil, analizeaza-le atent obiceiurile, acorda atentie detaliilor si observa ce necesitati au.

In continuare, iti vom oferi cateva sfaturi astfel incat sa alegi un cadou potrivit pentru nasii de botez:

  • Raporteaza-te la stilul de viata pe care il au;
  • Ia in calcul personalitatea cuplului (sunt aventurieri, romantici, etc);
  • Tine cont de membrii familiei (au unul sau mai multi copii).

Acum ca ti-am oferit si cateva criterii asupra carora sa te axezi, iti vom prezenta si idei de cadouri menite sa le ofere cea mai frumoasa amintire.

Idei de cadou pentru nasi de botez

Parintii spirituali ai micutului increstinat au un rol esential in viata acestuia prin prisma faptului ca il vor ghida si il vor sustine atunci cand parintii nu vor putea face asta.

  1. Un mulaj din diverse materiale care sa contina mainile nasilor si ale bebelusului – Acesta poate fi un cadou care sa transmita emotie si mai mult decat atat, care reprezinta o amintire frumoasa, o lunga perioada de timp;
  2. Tablouri canvas personalizate – Un alt tip de cadou inedit pe care l-ai putea oferi nasilor de botez este reprezentat de tabloul canvas personalizat. Pentru ca este practic si poate completa decorul oricarei locuinte, cu siguranta va fi foarte apreciat. Poti imprima o poza cu nasii si copilul sau poti alege un model din cele deja existente, care sa ii reprezinte si pe care sa il admire cu drag.
-44%

Tablouri Canvas Cu Mesaje

Tablou Canvas Our story

de la 93,00 lei
-11%

Tablouri Canvas Florale

Tablou Canvas Floare de lotus 2

de la 93,00 lei
-11%

Tablouri Canvas Florale

Tablou Canvas Buchet de bujori

de la 93,00 lei

In cazul in care nasii nu sunt cununati, poti achizitiona cate un cadou pentru fiecare.

Pentru nasa te poti orienta catre un set de bijuterii potrivite stilului acesteia, iar pentru nas un ceas potrivit stilului vestimentar.

Alegerea cadoului de multumire pentru nasii de botez in functie de personalitatea acestora

Daca nasii sunt romantici sau boemi, atunci cu siguranta trebuie sa iei in calcul organizarea unei intalniri romantice sau planificare unei seri cinematografice.

In schimb, daca personalitatea acestora ii declara aventurieri , atunci poti pleca de la ideea ca acestia sunt dornici sa descopere locuri noi si implicit, sa calatoreasca mult. Astfel, le poti oferi cadou un sejur complet sau un city break. Daca acest dar nu se incadreaza bugetului tau, atunci poti opta doar pentru achizitionarea unui echipament special, complet, pentru excursionistii devotati.

Asadar, avand in vedere ca nasii vor face parte din familie, trebuie alesi cu grija astfel incat relatia dintre voi sa fie una cu adevarat speciala! Apreciaza fiecare sfat pe care vi-l ofera si fiecare grija pe care o dedica micutului vostru. Adesea, acestia au o experienta mai diversificata in privinta vietii de familie.

Legatura creata intre nasi si fini ete una cu totul speciala – de pretuire si respect.